Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

59 op voorraad

Marlon Kicken – Getekend

Marlon Kicken is terug met zijn vijfde avondvullende programma: Getekend.

Hij valt nogal op in de cabaretwereld met zijn dreadlocks, zachte ‘g’ en sterke humor. Na een periode van fysieke tegenslagen, staat hij weer op de planken met zijn nieuwste show Getekend.

Vanwaar die titel? Dat heeft verschillende redenen. Zo vormt het getekende portret van Kicken de basis van deze nieuwe cabaretvoorstelling, en is hij de afgelopen jaren ook flink door het leven getekend. Gelukkig weet hij nog altijd de humor van die situaties in te zien.

Kom je naar Getekend? Ga er dan maar vanuit dat de lijnen in je gezicht scherper afgetekend worden door alle emoties die in deze show voorbijkomen.

Getekend (bijvoeglijk naamwoord). Uitspraak: ge-te-kend.

  1. Door tekenen ontstaan – het getekende portret van Marlon Kicken is de basis van een nieuwe cabaretvoorstelling.
  2. Beschadigd – de door het leven getekende man weet elke keer weer de humor ervan in te zien en het publiek mee te nemen.
  3. Ondertekend – het getekende contract is nu nog 50 jaar geldig met een afkoopsom van 10 euro en 50 cent.
  4. Patroon – deze tijger is prachtig getekend en duidelijk zichtbaar in het licht. De tekening van zijn vacht werkt ook als een goede schutkleur waardoor hij verdwijnt in de omgeving.
  5. Scherpe lijnen – zijn gezicht is getekend door alle emoties die hij verwerkt in deze cabaretshow. Als toeschouwer zullen jouw lijnen ook iets aangescherpt worden.

 

 

ZA
28
SEP
Marlon Kicken
Getekend
toegang € 19,00
incl. consumptie
aanvang
20.15 uur