Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Algemene informatie

Parkeren

In de omgeving van ’t Patronaat vind je voldoende gratis parkeerplaatsen en mindervaliden-parkeerplaatsen.

Aanvangstijd

Per voorstelling is de aanvangstijd aangegeven. Het is prettig voor onze gasten en voor de artiesten om op tijd te beginnen. Kom dus op tijd!

Garderobe

Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan overkleding mee te nemen in de zaal. Bij de ingang van de zaal vind je de onbewaakte garderobe. Stichting MFA en/of Stichting OMT kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of diefstal.

Veiligheid

Oriënteer je voor aanvang van de voorstelling zodat je, mocht het nodig zijn, zo snel mogelijk de zaal kunt verlaten via de (nood)uitgangen.

Rolstoelgebruik

Het is mogelijk in de zaal rolstoelen te plaatsen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij je om dit bij de reservering kenbaar te maken via info@onsmierloostheater.nl.

Slechthorenden

De zaal is voorzien van een ringleiding. Als de artiesten microfoons gebruiken wordt het geluid door deze ringleiding via jouw gehoorapparaat versterkt.

Fotograferen

Het is zonder toestemming van Stichting OMT niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.

Telefoons

Jouw telefoon dient voor de voorstelling op stil gezet te worden of worden uitgeschakeld.

Roken

In ’t Patronaat geldt een algeheel rookverbod.

(Pauze)drankje

Bij de entreeprijs van de voorstelling is een (pauze)drankje inbegrepen. Bij binnenkomst krijg je een consumptiemunt die je kunt inwisselen voor een drankje naar keuze in ons theatercafé. Het is niet toegestaan jouw drankje mee nemen in de zaal.

Indeling

Afhankelijk van het soort voorstelling en het aantal bezoekers is de zaal ingedeeld in theateropstelling, dwarsopstelling of centeropstelling. Bij theateropstelling is er plaats voor maximaal 150, bij dwarsopstelling 100 en bij centeropstelling 100 bezoekers. Alle zitplaatsen zijn van nummers voorzien. Dit stoelnummer is op jouw ticket vermeld. Aan deze stoelnummers kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting OMT behoudt zich het recht voor af te wijken van deze stoelnummering.

Programma

De aankondigingen zijn onder voorbehoud. Voorstellingen kunnen worden ingelast of door omstandigheden worden uitgesteld of zelfs komen te vervallen. Eventuele wijzigingen in de programmering maken wij bekend op deze website.

Op de hoogte blijven

De meest actuele informatie vind je op deze website. Hier kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden. Uiteraard kun je Ons Mierloos Theater ook volgen op Facebook en Instagram.