Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

85 op voorraad

DEZE VOORSTELLING IS UITGESTELD!

Ed Struijlaart – Alles op Rood

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen tien jaar.

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Hij heeft zoveel materiaal dat gespeeld kan worden, dat Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld wordt. Op deze manier verloopt geen enkele avond hetzelfde!

Na tien jaar maakt Ed de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

uit
ge
steld
Ed Struijlaart
'Alles op rood'
toegang € 15,00
incl. consumptie
aanvang
20.15 uur