Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Algemene informatie

 

Parkeren

In de omgeving van ’t Patronaat vind je voldoende gratis parkeerplaatsen en mindervaliden-parkeerplaatsen.

Aanvang voorstelling in coronatijd

Onze voorstellingen zullen in de coronatijd niet altijd de vertrouwde aanvangstijd van 20.15 uur hebben. Met de huidige regelgeving van het RIVM kunnen we minder gasten per voorstelling toelaten. Hierdoor hebben we er voor gekozen om een aantal voorstellingen tweemaal per avond/dag te spelen. Voor voorstellingen op zondag geldt dan een aanvangstijd van 16.00 uur en/of 20.15 uur. Voor vrijdag- en zaterdagavonden geldt een aanvangstijd van 19.30 uur en/of 21.30 uur. Mochten de richtlijnen aangepast worden zodat we weer 150 bezoekers kunnen ontvangen dan wordt de aanvangstijd weer teruggezet naar 20.15 uur. We zullen je tijdig berichten over de aanvangstijd van de door jouw gekozen voorstelling.

Garderobe

De garderobe is in coronatijd gesloten. Wij vragen je om jassen mee naar binnen te nemen.

Veiligheid

Oriënteer je voor aanvang van de voorstelling zodat je, mocht het nodig zijn, zo snel mogelijk de zaal kunt verlaten via de (nood)uitgangen.

Rolstoelgebruik

Het is mogelijk in de zaal rolstoelen te plaatsen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij je om dit bij de reservering kenbaar te maken via info@onsmierloostheater.nl

Slechthorenden

De zaal is voorzien van een ringleiding. Als de artiesten microfoons gebruiken wordt het geluid door deze ringleiding via jouw gehoorapparaat versterkt.

Fotograferen

Het is zonder toestemming van Stichting OMT niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.

Telefoons & oproepapparatuur

Mobiele apparatuur dient voor de voorstelling te worden uitgeschakeld. Deze apparaten kunnen niet alleen hinderlijk zijn tijdens de voorstelling, maar storen ook de zenders van de technische installaties.

Roken

In ’t Patronaat geldt een algeheel rookverbod.

(Pauze)drankje

Bij de entreeprijs van de voorstelling is een (pauze)drankje inbegrepen. Bij binnenkomst krijg je een consumptiemunt die je kunt inwisselen voor een drankje naar keuze in ons theatercafé.

Zaal indeling in coronatijd

We vragen je om bij reservering aan te geven wat jouw groepssamenstelling is. Per voorstelling zullen wij – afhankelijk van de groepssamenstelling – een zaalindeling maken. We houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Je ontvangt daarom pas na binnenkomst het nummer van jouw stoelreservering.

Programma

De aankondigingen zijn onder voorbehoud. Voorstellingen kunnen worden ingelast of door omstandigheden worden uitgesteld of zelfs komen te vervallen. Eventuele wijzigingen in de programmering maken wij op een opvallende manier bekend op deze website.

Op de hoogte blijven

De meest actuele informatie vind je op deze website. Hier kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden. Uiteraard kun je Ons Mierloos Theater ook volgen op Facebook en Instagram (doen!).