Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

95 op voorraad

Door omstandigheden wordt de voorstelling van Sjors van der Panne en Tommie Christiaan die op zaterdag 15 mei 2021 in Ons Mierloos Theater gepland staat, een SOLO-VOORSTELLING van Sjors van der Panne.

De al verkochte toegangskaarten blijven geldig voor deze voorstelling. Bezoekers van Ons Mierloos Theater die kaarten hebben, kunnen er echter voor kiezen het door hen betaalde bedrag terugbetaald te krijgen. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht van ons.

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd en gaan de uitdaging met elkaar aan in ‘Mannen Huilen Niet’. De kleine chansons van Sjors worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie en Sjors duikt in het repertoire van Tommie maar dan wel met het bekende sausje van Sjors. De herkenbaarheid blijft maar wel authentiek. Hoe klinkt ‘Leef’ van Hazes in een Frans-jasje a la Brel gezongen door Sjors? En hoe pakt Tommie het repertoire aan van Shaffy? Zingen de heren samen Barcelona uit De Beste Zangers en door welke helden hebben beide mannen zich laten inspireren? Een muzikale show waarbij zij ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop zullen bespreken met elkaar. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst…Mannen huilen niet!

Za
15
Mei
Sjors van der Panne
Mannen huilen niet
toegang € 20,00
incl. consumptie
aanvang
20.15 uur