Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

85 op voorraad

NOL HAVENS

“Doe mij maar alles”

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. Suzanne. De wereldhit van VOF de Kunst/The Art Company. Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het. Miljoenen platen werden er verkocht en in zeven landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade…..Touren door europa, mooie verhalen.

Na een optreden in Sesamstraat volgde een zeer geslaagde samenwerking met Annie M.G. Schmidt , het was het begin van een
nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: Een popconcert voor kinderen. Samen met Erik van Muiswinkel maakt Nol familievoorstellingen waar jong én oud plezier aan beleeft. Popmuziek en cabaret, ingrediënten voor een pittige voorstelling. 8 seizoenen, 800 uitverkochte voorstellingen……leuke verhalen.

Oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2019, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Hij heeft veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar ALLES’ word je onder meer meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Zijn beste liedjes. Herinneringen en herkenbaarheid, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het je allemaal vertellen en je mag vragen stellen over alles én je mag meezingen als je de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium….zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

ZA
19
MRT
Nol Havens
"Doe mij maar alles"
toegang € 15,00
incl. consumptie
aanvang
20.15 uur