Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

81 op voorraad

Meiden van LOS – Lusten en Lasten

Perfectie zonder zorgen, dát willen de Meiden wel…
Stappen zonder kater? Een kind zonder de zorgen? Dat zien de Meiden van LOS wel zitten! Het perfecte leven! Maar kan dat wel? Natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Helaas voor de meiden zijn deze onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stapavond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies… Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. Want de Meiden van LOS zijn terug! En ze komen er achter dat het leven best lastig is.

Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie?
You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Immers: een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. Centraal staan de strubbelingen van de moderne vrouw. Maar dan wel overgoten met een flinke saus Meiden van LOS: ze fantaseren er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan in deze vijfde voorstelling van Meiden van LOS de welbekende wellusten weer centraal, zoals hun publiek gewend is.

De Meiden van LOS
De formatie LOS bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij. Ze vonden elkaar op de opleiding Muziektheater van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens deze studie speelden de vier al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. Hun allereerste optreden samen was in mei 2006. Daarna besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater. Lusten & Lasten is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS, en VAST hun vijfde voorstelling.

De pers over de Meiden van LOS:

  • …” Met VAST hebben ze mij overtuigd op dit moment wel een van de beste muzikale cabaretgroepen te zijn die in ons land actief is. “…
  • …”ze zijn intenser doorontwikkeld en daarbij steeds persoonlijker geworden. Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst IS van het hoogste niveau.”…

 

 

za
04
feb
Meiden van Los
Lusten en Lasten
toegang € 15,00
incl. consumptie
aanvang
20.15 uur