Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

2 op voorraad

Mark van de Veerdonk – PODIUMBEEST ONTSNAPT!

De titel van de show die Mark van de Veerdonk bij ons speelt is “Podiumbeest Ontsnapt!”
En dat klopt want de Brabantse cabaretier sluit hiermee een carrière van bijna veertig jaar definitief af.

Van de Veerdonk zelf: “Ja joh, het is mooi geweest. Ik ben nu nog jong genoeg om iets nieuws te gaan doen, astronaut, herenkapper, filemelder, ik zie wel. Maar ik had geen zin om mijn leven op het podium als een nachtkaars uit te laten gaan. Dus mijn allerlaatste voorstelling wordt zeker geen parade van oude hoogtepunten. Ben je nou helemaal!? Ik heb een nieuw decor, nieuwe grappen en bovenal enorm veel zin om er een mooi einde aan te breien. Ik sluit af met het lekkerste hapje!”

Afgelopen juni speelde van de Veerdonk nog acht volle voorstellingen in zijn eigen wei in het Brabantse buurtschap Slabroek. “Dat kriebelde enorm. Die optredens gaven mij het definitieve zetje om toch nog één tournee langs de Nederlandse theaters te gaan maken. Tot juni 2024 en dan gaan de pannen er op!”

In zijn zeventiende (!) programma Podiumbeest Ontsnapt toont hij weer het bekende recept: maffe verdraaiingen, een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar weer een rooie draad. Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenk-baar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

vr
24
maa
Mark van de Veerdonk
Podiumbeest ONTSNAPT!
toegang € 15,00
incl. consumptie
aanvang
20.15 uur